Beste Belgische ondernemingen, intracommunautaire leveringen zijn mogelijk via onze andere webshop: Kartonnenbekers.com

De BTW kunt u bij ons niet terugvragen wanneer u een bestelling op deze webhop plaatst.

kartonnenbekers-logo-3-1.png

Cupplus vindt het belangrijk dat mensen op veilige wijze hun werk kunnen doen of zich in het openbaar verkeer moeten kunnen bewegen op verantwoorde wijze. Dat geldt met name voor mensen in de gezondheidszorg, maar ook daarbuiten. 

 

Cupplus heeft nog steeds een voorraad niet-medische mondkapjes als N95-maskers. Chirurgische mondkapjes zorgen voor slechts geringe bescherming van de persoon die het draagt, echter helpt dat masker goed tegen verspreiding van ziektekiemen. Met het dragen van een dergelijk mondkapje beschermt u dus voornamelijk de mensen om u heen. Uiteraard werkt dat alleen in combinatie met een goede hygiëne, zoals het regelmatig wassen van de handen.

Een N95 masker is een mondkapje dat aan een bepaalde standaard van het Amerikaanse National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH) voldoet. De NIOSH is onderdeel van de CDC (Centers for Disease Control and Prevention), dat is toegespitst op het opsporen, voorkomen en behandelen van (infectie)ziektes. Een mondkapje dat de ‘N95-’classificering heeft gekregen filtert minstens 95 procent van alle in de lucht zwevende deeltjes. Deze filtering is vergelijkbaar met de Europese standaard FFP2, die minstens 94% van de deeltjes uit de in te ademen lucht filtert. Alleen FFP3 zorgt voor een nog hogere filtergraad; het maximaal mogelijke filteringsniveau van minstens 98%.

 

Ook voor werken met (chemische) stoffen of andere ongezonde stoffen beschermt men zijn of haar longen op verantwoorde wijze met een N95-masker.

 

Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen via egbert@cupplus.nl